DJEVOJKA IZ SOS DJEČJEG SELA KOJA POMIČE GRANICE: Kristina Ivanuš šalje snažnu poruku i poziva na akciju!

Da je u životu sve moguće, još nas je jednom podsjetila predivna Kristina Ivanuš – vrijedna i uspješna djevojka koja je odrasla u SOS Dječjem selu Lekenik.

O njoj su mediji pisali prošle godine kada je kao 21-godišnjakinja bila jedna od osam finalista za nagradu Hermann Gmeiner 2020. – a onda ju je i osvojila! 

Ova nagrada dodjeljuje se svake dvije godine mladim osobama koje su odrasle u SOS Dječjim selima diljem svijeta, a njihova životna priča i postignuća mogu poslužiti kao uzor drugim osobama koja odrastaju u alternativnoj skrbi.

Danas je Kristina Ivanuš studentica marketinga i komunikacija na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu, ali i podvodni model. Upravo ju je bolest motivirala da se krene baviti sportom, a ono u čemu najviše uživa je ronjenje. Kristina obožava more, te sudjeluje u akcijama čišćenja jadranskog podmorja od sjevera pa sve do krajnjeg juga, a neke od najdražih podvodnih fotografija je snimila na Visu i Pelješcu.

“Ne razmišljam o ni o čemu kada ronim. Samo uživam u ljepotama i ne mislim o problemimaMore mi je uvijek inspiracija, zato mi je važno i dalje dijeliti ovu priču.

Lijepo je imati podršku drugih, zato mi je posebno drago da su i drugi prepoznali akciju za SOS Dječje selo Hrvatska – mjesto koje je postalo moj dom, ali i dom mnogoj drugoj djeci”, poručila je Kristina.

KRISTINA POZIVA NA AKCIJU – 1 KUNA OD PRODAJE RUČNIKA ZA SOS DJEČJE SELO HRVATSKA

Kako je njoj inspiracija more, tako je ona inspiracija i svima onima koje je dotakla njezina životna priča.

Ljubav prema pravim vrijednostima prepoznala je domaća firma Wimax, a Kristina je postala i njihovo zaštitno lice za posebnu liniju organskih 100% pamučnih ručnika u bojama mora: morski val (plava i bijela), pijesak (bež), stijena (siva).

Cijeloj priči dodana je i humanitarna nota, tako da će se od prodaje svakog ručnika donirati 1 kuna za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Kolekcija ručnika će biti dostupna na stalcima unutar velikih trgovačkih lanaca (Pevex, Plodine, Interspar, KTC, Brodokomerc, Kaufland) od 03.06.2021. do 01.09.2021.

Pomoć i informacije:

☎ 01 2371 352

Pon – Pet od 08:00 do 16:00

✉ webshop@hrc-grupa.hr

✉ info@wimax.hr

Proudly powered by: HRC GRUPA

© 2023 HRC Grupa. Sva prava zadržana.